Prodaj Auto u cijeloj Bosni i Hercegovini

Prodaj svoj Auto za samo 30min.

No Fields Found.

Prodaj Auto za samo nekoliko minuta sirom Bosne. Besplatan i bezbrižan način da prodate svoj automobil provjerenim trgovcima. KONTAKT

Prodaj Auto

Prodaja automobila je težak posao. Možete dobiti poštenu cijenu i ostvariti prodaju u skladu sa zakonima samo ako se pripremite u skladu s tim i uzmete u obzir nekoliko savjeta. Ovi savjeti će vam pomoći da prodate automobil.

1. Dobro stanje

Za prodaju, Vaš auto bi trebao biti u savršenom tehničkom stanju. Tehničko stanje vozila može se provjeriti u auto radionici ili u AMS centrima . Trebali biste popraviti kozmetičke nedostatke koji samo nepotrebno snižavaju cijenu. U idealnom slučaju, to znači: čišćenje naplataka, uklanjanje ogrebotina na laku i pranje i poliranje automobila prije prodaje. Takođe seče finu figuru na fotografijama. Uostalom, i oko kupuje.

2. Gdje prodati?

Mi smo najbrži, ali tamo nećete dobiti najbolju cijenu. Ako automobil prodajete privatno, možete zaraditi više novca. U tu svrhu možete postaviti oglase na internetu ili u novinama . Takođe možete okačiti štampanu reklamu u automobilu. Ovako prolaznici vide da želite da prodate. I da, čak se i dobro staro drive-in kino subotom pretvara u pijacu automobila, što svakako vrijedi razmotriti.

Oprez: Ne dozvolite da vas iznenade sumnjivi kupci koji žele da uprljaju automobil i time snize cijenu. Svako ko ne mora da se reši svog vozila pod vremenskim pritiskom ionako ima bolje karte . Osim toga, često postoji osjećaj zadovoljstva kada automobil možete predati "u dobre ruke". I radije odvojite više vremena za to.

3. Vrijednost automobila

Dobra polazna tačka su slični polovni automobili koji su takođe uporedivi po motoru, godini proizvodnje, kilometraži i opremi. Danas internet olakšava pronalaženje odgovarajućih modela putem relevantnih portala polovnih automobila. S obzirom da i kupac ima ovu transparentnost, ne morate to ni isprobavati sa "mjesečevim cijenama". Usput: Trenutnu vrijednost vašeg vozila možete saznati i na adac.de.

4. Savršena reklama

Opremu automobila treba što preciznije navesti , bitna je i ispravna oznaka modela. Kratak, sadržajan tekst naglašava prednosti vozila, na primjer: dobro održavano, nekoliko kilometara, opsežna oprema, specijalne felge itd. U opisu su, međutim, jasno navedeni i nedostaci i oštećenja .

Obavezna je informacija kada je bio posljednji glavni pregled. Ako je automobil bio u radionici neposredno prije prodaje, to također treba navesti. Detalji poput novih kočnica dodaju vrijednost. Veliki broj slika potencijalnim kupcima ostavlja dobar utisak o vozilu.

5. Smislene fotografije

Slike govore više od hiljadu reči. Za dobre fotografije, vaš automobil mora biti čist, a u idealnom slučaju lak mora biti uglađen. Fotografirajte vozilo iz različitih perspektiva . Trebalo bi napraviti neke detaljne snimke unutrašnjosti, kao i kvalitetne elemente opreme i kilometražu. Obratite pažnju na detalje: Ima li još nešto u autu? Da li je volan ravan?

Ukoliko auto ima kvarove treba ih slikati. To je iskreno i stvara povjerenje kod potencijalnih kupaca. Ako su fotografije neuredno snimljene ili izgledaju neprofesionalno, potencijalni kupci će svjesno ili nesvjesno pomisliti na automobil. Interes opada.

6. Probna vožnja

Trebali biste pustiti potencijalnog kupca na probnu vožnju. Da biste to uradili, proverite kod svog osiguravajućeg društva da je i vozač osiguran. Pre nego što počnete, trebalo bi da vam pokaže svoju vozačku dozvolu . Pridružite se probnoj vožnji ili zatražite depozit za vrijeme trajanja probne vožnje. Ako je automobil već odjavljen, kratkotrajnu registarsku tablicu ćete dobiti u uredu za registraciju.

prodajsvojauto.ba

prodaj auto

Isplata za samo 30 minuta

Razmišljate o prodaji vašeg auta i istovremeno želite uštedjeti vrijeme na oglašavanju i razgovorima s potencijalnim kupcima?

Ukoliko je vaš odgovor DA, molimo ispunite online obrazac za otkup auta i saznajte otkupnu cijenu odmah!

Vaš limeni ljubimac je dao sve svoje? Vrijeme je da se obratite nama! Mi vršimo otkup svih vrsta polovnih automobila, otkup kvadova, a takođe se bavimo i prodajom automobila. Pozovite nas i besplatno ćemo procjeniti Vaš automobil i ponuditi korektnu cjenu za otkup automobila.

 

Brzo Sigurno Efikasno 24/7

Želite li prodati Vaše auto iz bilo kojeg razloga, obratite nam se s povjerenjem. Uštedite svoje vrijeme, izbjegnite čekanje na oglasima, duge razgovore s potencijalnim kupcima i komplikovanu papirologiju. Vršimo otkup auta odmah!

Otkup novijih ili starih auta u gotovo bilo kojem stanju, neovisno o marki, modelu i kilometraži. Otkupljujemo i udarena vozila. Odjava i isplata Vašeg auta se vrši ODMAH i na licu mjesta. Obavit ćemo BESPLATNU i stručnu procjenu Vašeg vozila te ćemo troškove prijenosa vlasništva podmiriti mi. Ponudite nam Vaše vozilo online a mi vam nudimo najbolju cijenu i uslove!

 

širom Bosne dobijete isplatu za samo 30min