Otkup Auta za samo 30 minuta Kontakt

Prodaj svoj Auto za samo 30min.

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Kontaktirajte Otkup Auta u cijeloj Bosni - otkup svih marki i modela za samo 30 minuta.

Ako želite brzo i efikasno prodati svoj automobil, onda ste kod nas na pravoj adresi. Mi kupujemo svaki automobil širom Bosne i Hercegovine za samo 30 minuta. Prednost kod nas je što nema stotina poziva, pregovora, ponuda za zamjenu i sličnih komplikacija. Mi kupujemo svaki automobil i isplaćujemo ga za samo 30 minuta.

Ponudite nam svoj automobil putem online obrasca ili WhatsApp porukom, i mi odmah zakazujemo termin u našem tehničkom pregledu i dajemo vam ponudu za vaš automobil u gotovini.

Prodaj Auto Brozo Sigurno Jednostavno

Vršimo otkup vaših havarisanih, slupanih, neispravnih vozila na svim tablama.

Mi smo najbrži i najpovoljniji otkupljivači polovnih automobila u Bosni i Hercegovini i Republici Srpskoj. Sa našim dugogodišnjim iskustvom Vam garantujemo najvišu cijenu otkupa auta. Kontaktirajte nas i saznajte sve detalje i odgovore na nejasnoće.

Procjena se radi na dva načina. Prvo se obavlja inicijalna procjena pomoću dostavljenih podataka o vozilu putem telefona, sms-a ili emaila ili online obrazca. Nakon toga se vrši konačna procjena uvidom u pravo stanje automobila pregledom istog na licu mjesta (kod Vas ili nas, prema dogovoru). Garantujemo najbolju ponudu.

Otkup automobila za otpad za staro gvožđe reciklažu ili otkup auta za dijelove može postati dobar način da zaradite novac ako se obratite nama. Otkup vozila za dijelove nas interesuje, tačnije sve što imate da ponudite, mi možemo da otkupimo i to po sjajnim cijenama. Iznenadiće vas kako lako možete da zaradite na nečemu što ste smatrali potpuno bezvrijednim.

Plaćamo odmah, na licu mjesta, u kešu! Ako imate firmu koja ne može da se riješi starih vozila koja su neupotrebljiva, javite nam se. Naša firma posluje sasvim transparentno te će vam novac legnuti na račun. Svjesni smo da je nekada teško pomiriti se sa činjenicom da vaš automobil više nije u voznom stanju, ali će vas mogućnost zarade sigurno makar malo utešiti. Nemojte gledati kako vam trunu auto dijelovi u dvorištu. Javite nam se, a mi ćemo vam odmah ponuditi besplatnu procjenu vozila. Dajemo fer cijene, najkonkurentnije na tržištu na kojem već godinama uspješno poslujemo.

Za otkup automobila slobodno nas nazovite i ponudite Vaše vozilo, bez obzira na godište, marku ili model. Odjava i isplata Vašeg automobila se vrši ODMAH i na licu mjesta. Obavit ćemo BESPLATNU i stručnu procjenu vozila te ćemo podmiriti troškove prijenosa. Ponudite nam Vaše vozilo online a mi vam nudimo najbolju cijenu i uvjete!

Otkup havarisanih vozila je još jedna od usluga naše djelatnosti! Ukoliko smatrate da Vam se ulaganje u popravku vozila ne isplati ili pak nemate dovoljno novca za istu, nemojte da brinete!"