20 Razloga za nas

Prodaj svoj Auto za samo 30min.

Prodaja auta može biti zaista dosadan i komplikovan proces i vremena i energije za vlasnike automobila. Jasno je da je to nešto što retko radite svakih nekoliko godina, pa kako bi stekli rutinu koja daje najbolji način za prodaju automobila?

Privatna prodaja je često izbor za mnoge prodavače. Ali to obično stvara značajne troškove, dok povrat ne može biti zagarantovan, bez obzira da li oglašavate svoj auto putem štampanog oglasa ili putem internetskog tržišta. Obično je potrebno nekoliko sastanaka sa puno gubljenja vremena dok ne prodate svoj automobil.

Osim direktnih troškova oglašavanja, privatna prodaja uzrokuje ozbiljne dodatne troškove. Na Bliskom istoku obično postoji vremenski raspon od 6-10 sedmica od prvog oglašavanja do konačne prodaje. Nadalje, prije uspješnog posla, statistički morate proći 6 - 9 sastanaka s potencijalnim kupcima - opet, procedura koja vam oduzima i vrijeme i novac, dok je pozitivan povrat još uvijek neizvjestan.

Kada se vaša reklama prikazuje, vaš telefon može početi da zvoni u bilo koje doba dana i morate voditi sastanke, ali teško da je u svakom slučaju to pravi potencijalni kupac.

Na ovaj način ćete možda morati da se nosite sa sumnjivim i sumnjivim elementima. Da li biste trebali dozvoliti nepoznatom potencijalnom klijentu da testira vaš automobil? A čak i ako prodaja prođe, ko vam garantuje sigurno i sigurno plaćanje i sprečava vas da primate odbijene čekove? Mogli biste završiti bez plaćanja i bez automobila.

Druga opcija bi mogla biti prodaja vašeg auto zastupstvu. Međutim, razmislite o tome - osim ako i sami niste stručnjak za automobile, uvijek će vas pokušati nadmudriti po cijeni. Na kraju krajeva, to je ono što je njihov poslovni model u osnovi. Trade-Ins takođe ne garantuju fer cene i tačne procene - čak i više, ako zastupstvo prodaje različite marke od one vašeg automobila.

Ako odlučite da svoj automobil date trgovcu da vam ga reklamira u svom izložbenom salonu, možda ćete ostati bez automobila nekoliko sedmica i još uvijek nemate garanciju za prodaju.

Stoga, ako želite da prodate svoj automobil bez muke, uz fer cijenu, OtkupAuta.ba je savršeno rješenje. Garantujemo da ćete kupiti vaš automobil nakon besplatne i kompetentne procene - brzo, jednostavno, pošteno i svuda.

20 razloga zašto štedite novac sa nama

1. Besplatan pregled automobila
2. Besplatno istraživanje tržišta koje će vam dati najveću tržišnu vrijednost
3. Trenutno plaćanje
4. Bez marketinških troškova za oglase
5. Prodajte brzo i izbjegavajte deprecijaciju automobila pokušavajući prodati
6. Održavajte svoju privatnost.
7. Nabavite besplatan rent-a-car (važe uslovi i odredbe)
8. Bez rizičnih probnih vožnji sa strancima, jer nije pokriveno osiguranjem
9. Besplatno online procjenjivanje automobila
10. Sigurno plaćanje
11. Kupujemo BILO KOJI auto u BILO KOM stanju, tako da ne morate popravljati svoj auto prije prodaje
12. Nema potrebe da vozite na velike udaljenosti. Nalazimo se širom zemlje.
13. Besplatan dolazak kući (važe uslovi i odredbe)
14. Nema gubljenja vremena za upravljanje oglasima i dosadnim pozivima
15. Bez zakazivanja sa brojnim potencijalnim kupcima
16. Bez papirologije i problema sa procesom prenosa titule
17. Nije potrebno cjenkanje
18. Pogodan i čist proces
19. Garancija da možete prodati bilo koji auto.
20. Nezavisnost prilikom kupovine novog automobila (nije potrebna zamjena)